Overlijdensbericht Hans Morselt

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Morselt, Hierbij wil ik mijn medeleven betonen met het overlijden van Hans, die ik heb leren kennen vanuit de tijd dat ik bij Woonzorgcentrum Twente werkte in Goor waar Maarten woonde. Anita mijn collega en ik hebben een aantal keren het glas geheven in jullie mooie verbouwde station en gegeten. Maria hebben wij in Frankrijk opgezocht om een pakje van jullie af leveren. En nu is Hans er niet meer. Wens jullie alle sterkte en liefde om dit samen te dragen, Joke Groenman

Joke Groenman - KrabbenborgGeplaatst: 13-01-2014

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Hans Morselt

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw