Overlijdensbericht Hans Bogte

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Even de krant lezen. Dat werd een grote schok zo een top behandelaar veel te vroeg gestorven. Even stromen de tranen. Wens ik iedereen heel veel sterkte met deze schok verwerken het kunnen plaatsten nee nog niet te bevatten ik zie ons nog maandelijks zitten op zijn kamer. Veel sterkte voor zijn familie.

Britt Geplaatst: 20-01-2017
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie en vrienden van Hans. Wij zijn geschrokken van bericht dat Hans niet zijn ziekte heeft overwonnen! We kunnen het niet bevatten, zo'n lieve en betrokken man en arts waar je verhaal aan kwijt kon. Mijn zoon was een patiëntje van Hans, en hij gaat hem ook heel erg missen! Een lieve vriendelijke en zorgzame man is niet meer onder ons. Maar ik hoop dat zijn naaste kracht kunnen halen uit de gedachten dat Hans heel erg gemist gaat worden en nooit vergeten zal worden!

Angèlique Geplaatst: 11-02-2017
Afbeelding bij condoleancebericht

Dokter Bogte was voor mij de enige arts (uit vele tientallen) die op zijn stoel zat voor míj, niet voor zijn salaris. Dokter Bogte was de liefste, de grappigste, maar vooral de beste. Dankjewel voor de Abilify en voor de behandeling, al die jaren. ⭐️

Anne MandersGeplaatst: 24-07-2017

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Hans Bogte

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw