Overlijdensbericht Guy van Grinsven

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wij in Maastricht zullen U missen, met al Uw mooie foto's enz.

John DreessenGeplaatst: 14-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Aafschied neme is ein KUNS met groeete K. Chapeau Guy! Ein koffer vol herinneringen blief achter. Vuul sterkte allemoal

Rob en Elly van GrinsvenGeplaatst: 14-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Guy , wat heb je dit weer geweldig goed verwoord, versleten was je niet , genoten heb je dubbel en dik, en je laat een blijvende mooie herinnering na voor een ieder die je lief had. Je hebt je eigen regie in handen gehad en dat hoort ook bij jou. vanaf het begin ben je hier open over geweest. en dat is communiceren. Ik kende je al veel langer, en volgde je ontwikkelingen op facebook , de galery Guy en Cor, en je eigen boek, en ik ben blij dat ik op deze manier "levend" afscheid heb kunnen nemen van een bijzondere kunstzinnige man met een K van Klasse, maar ook iemand die durft te zeggen "als ik niet meer kan communiceren is voor mij de maat vol, want dan kies ik ook voor de dood " We zullen je nooit vergeten en we blijven nog lang genieten van je nieuwste exemplaar, dat nu in extra oplages besteld gaat worden !

Gisela von ScheiblerGeplaatst: 14-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Wat zijn wij blij dat we Guy en Marij jaren geleden hebben mogen ontmoeten.Hij was onze trouwe Saab klant en onze zakelijke fotograaf op belangrijke momenten.Ook zijn we nog een paar keer in Maastricht bij hem geweest en zagen zijn achteruitgang.Wij zullen Guy daarom nooit vergeten en een stevige handdruk voor jullie allen .Familie Boy Heijnen Roermond

Boy Heijnen Geplaatst: 15-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Guy van Grinsven

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw