Overlijdensbericht Greet (Greta) Boer

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Kinderen en kleinkinderen van Greet Boer, Gecondoleerd en heel veel sterkte deze dagen met het overlijden van jullie moeder en oma. Jullie kennen me denk ik niet, maar ik ben een nicht van Greet. Mijn vader (Barend) en de moeder (Eef) van Greet waren broer en zus. Helaas hebben we weinig contact gehad met jullie ooms en tantes. Renee Klijnsma-van der Zanden, Kolweg 3-205, 7451 AA, Holten.

Renee KlijnsmaGeplaatst: 24-11-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Greet (Greta) Boer

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw