Overlijdensbericht Goof Aanraad

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het overlijden van Goof. Veel sterkt toegewenst. Namens Bert en Jeannette Hector-Rockx

AJTM HectorGeplaatst: 29-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met dit zware verlies. Tijdens onze jonge jaren heb ik met Goof veel plezier beleeft. Goof was een echte vriend die altijd klaar stond voor iedereen. Ik wens zijn vrouw Jaantje veel sterkte de komende tijd.

Fons TakGeplaatst: 30-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Samen op 1 kamer in Bravis ziekenhuis, ik moest naar Breda, en als ik terug kwam zou je er nog zijn, ik kwam 24 juni terug op onze kamer, met toeval denk ik, jij was er niet, dus hoopte ik dat het beter ging met jou. Helaas heb ik ongelijk, en ik zag dat je op 26 juni overleden bent. Goof, ik schrok ervan, op zo'n korte tijd, maar ik hoop dat je in alle rust bent heengegaan, en wens dat de nabestaanden, vrienden en kennissen, dit hele gebeuren in rust en met voldoende kracht, dit verlies kunnen dragen, R.I.P Goof Toine Kempenaars

Toine kempenaarsGeplaatst: 14-07-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Goof Aanraad

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw