Overlijdensbericht Gijs Gerris

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Door, Petra en Joris en kleinkinder, Gecondoleerd met het verlees van diene en ogge leve Gijs, pap, en opa. Heel vuul sterkte in de koamende tied .Weej herrinneren Gijs zoe wiej he waas, altied bereid veur eederein !!! Bliej det we hum hebben moagen liere kinne en meij maken, biezonders met de Karnaval in Dorp veur um te onderscheiden.Bedankt veur de moeije herdenkings-foto-kaart van Gijs en we treffe osnog beej ut Beugelhoes of doa in de buurt !!! Nogmaals sterkte allemoal, Wim Walter erelid v.d. B.C.L.

Wim WalterGeplaatst: 08-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Door, Petra man en kleinkinderen. Ik wil jullie veel sterkte wensen,, met het verlies van Pap en Opa. Weet nog goed, dat Guusje en Geeke kinderfeesten hadden, bij Gijs in de huifkar. Vond het altijd een prachtige man. Denk aan jullie. Helma

HelmaGeplaatst: 04-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Gijs Gerris

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw