Overlijdensbericht Gerrit de Vroom

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve lieve Gerrit. Wat heb jij een geweldige uitvaart gehad. Om zo omringt door je vrienden, liefdes,liefde, buren, kennissen, collega's, maatjes en belangstellende. Zoveel liefde en warmte en knuffels die ik van hen mocht ontvangen . Ik ben er overdonderd door . Gerrit het is geweldig dat je zoveel liefde ,aandacht warmte respect van hen mocht ontvangen.ik zal hun liefde voor altijd in mijn hart bewaren . Je word er stil van zoveel liefde . Go where the wind blows. Je tweelingzus Anita

Anita de vroomGeplaatst: 18-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Gerrit de Vroom

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw