Overlijdensbericht Gerrit van Spijker

  • Huis aan Huis Elburg Oldebroek Nunspeet
  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Dirkje en familie. Wij wensen jullie veel stekte en kracht de komende tijd.

Gerry van Wieren van WervenGeplaatst: 13-09-2016
Afbeelding bij condoleancebericht

Woorden zijn op zo'n moment overbodig en niet direct te vinden.Dirkje en familie wij wensen jullie veel sterkte de komende tijd.

Herman en Janny WestermanGeplaatst: 13-09-2016

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Gerrit van Spijker

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw