Overlijdensbericht Gerrit Johan Eikenaar

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

We zijn overrompelt door dit bericht. In de jaren 70 een veel en graag geziene gast bij ons. Eind jaren 60 de jongste telg van het Zwolse bandje Les Fidoques. Vele jaren later nog een keer ontmoet tijdens een reünie bij Adrie van Amelsvoort in Warnsveld. Wij wensen ieder heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Ineke en Wico Nijland.

Ineke en Wico NijlandGeplaatst: 27-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Gerrit Johan Eikenaar

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw