Overlijdensbericht Gerrit Jan Ezendam

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Van harte gecondoleerd met het verlies van je lieve man, vader en opa. We zagen de laatste keer dat we bij jullie waren dat de conditie van Gerrit Jan niet goed was en toch overvalt je het sterven. Wij wensen jullie heel veel sterkte nu en in de toekomst. Jo hij is niet meer bij je, we hopen en bidden dat de Heere je wil ondersteunen in het verdriet. Hij is ook een Vader der wezen mochten jullie troost ontvangen vanuit Gods Woord. Zaterdag heel veel sterkte toegewenst als het scheiden definitief is. We leven mee op afstand en hopen de dienst te beluisteren. H.gr Berend en Geertje

b.j.nijland en geertje nijland- den bestenGeplaatst: 23-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Gerrit Jan Ezendam

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw