Overlijdensbericht Gerben Marten van Manen

  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gerben, naast wie ik graag even zat in het Odensehuis. Een minzame, vriendelijke verteller. Al pratende bleek dat wij iets gemeenschappelijks hadden. Gerben was Commissie-Voorzitter bij de Raad voor de Kinderbescherming. Ik was lang geleden één van de medewerkers. Véél gezamenlijke bekenden. Gerben, die bij een optreden van onze Odensehuisband "De Martina's", al dansende met een tambourijn de show stal. Een geweldig moment. Gerben, met zijn prachtige schaakboek. Gerben's familieleden, zijn nabestaanden wens ik àlle sterkte toe. Rust In Vrede, Gerben. Cees Jolmers, Leeuwarden.

Cees JolmersGeplaatst: 14-06-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Ik heb de gewoonte om aan een overledene een liedje toe te kennen. Dit zodat ik, als ik het hoor herinner! Mijn oom Gerben was volgens mij een Rolling Stones fan. Daarom kies ik voor hem het nummer "Paint it black" Voor nu is de wereld voor zijn naasten even zwart maar zoals in het liedje zullen kleuren terug komen. Tot ooit (oom)Gerben!! De Stones zullen zorgen dat ik je nooit vergeet!! (Neef) Gijs

Neef GijsGeplaatst: 12-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Gerben Marten van Manen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw