Overlijdensbericht Gerardina (Dineke) Arnolda Reijnen-Bats

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Familie Reijnen, In de eerste plaats gecondoleerd met het verlies van Dineke. Ik heb het bericht echt 2 maal moeten lezen voor het echt binnen kwam. Zowel van Bert als Dineke heb ik mooie herinneringen het waren beide mooie mensen. Vooral van Dineke heb ik veel steun en kracht mogen ontvangen in de periode dat ik in een moeilijke periode van mijn leven had. Ik wens de familie veel kracht in de komende periode. Afz. Bert Wille.

Bert WilleGeplaatst: 24-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Gerardina (Dineke) Arnolda Reijnen-Bats

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw