Overlijdensbericht Gerard (Gerardus Leonardus Maria) Baltussen

  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies. Gerard was een heel lieve bijzondere aimabele man.

Gea van RijsbergenGeplaatst: 06-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Gerard was de zoon van mijn sympathieke collega meneer Baltussen. Ik heb van nabij meegemaakt hoe Gerard ernstig ziek werd en dat er werkelijk alles aan is gedaan om hem weer beter te krijgen, wat, helaas, maar gedeeltelijk is gelukt. De laatste jaren trof ik Gerard vaak bij de Fysiotherapie. Gerard was heel sympathiek en vriendelijk tegen iedereen. Bedankt daarvoor Gerard! Rust in vrede.

Leo de BakkerGeplaatst: 08-05-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Gerard (Gerardus Leonardus Maria) Baltussen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw