Overlijdensbericht Geertje Hoekstra

  • Sneeker Nieuwsblad
  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Toch voor ons onverwachts een bericht van overlijden, dat wij via Enne van der Schaaf, ontvingen. De laatste jaren, na haar hersenbloeding, waren zwaar voor Geertje. Bij mij blijven de goede herinneringen aan de vakanties op de boerderij in de Hommerts en heerlijk samen spelen met Geertje. Mooie momenten. Wij hopen dat Geertje nu de rust vindt en terug mag zijn bij haar familie, die haar dierbaar waren. Cor en Cora de Boer Weesp (NH)

Cor en Cora de BoerGeplaatst: 13-07-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Geertje. Onverwacht krijg ik het bericht dat je bent overleden. Nog een half jaar terug heb ik met je gebeld, en zei je dat het leven van jou erg zwaar was en je liever weg zou wezen. Aan deze wens is nu gehoor gegeven. Rust zacht Geertje. Daar boven kom je weer een hele hoop familie tegen. Liefs Gretha

Gretha de boerGeplaatst: 13-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Geertje Hoekstra

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw