Overlijdensbericht Geert Symen Eisma

  • BN DeStem
  • de Volkskrant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte met dit verlies.

Jack en Els VerstrepenGeplaatst: 07-08-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Een ontzettend geweldige man en één hele goede huisarts die we echt nooit nooit zullen vergeten voor altijd in onze gedachten

Peter en janina de Pijper Geplaatst: 07-08-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd veel sterkte gewenst.

annGeplaatst: 07-08-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Eisma, Ik heb Geert 16 jaar geleden leren kennen als een huisarts met een enorme passie en liefde voor de huisartsenvak, toegewijd aan zijn patiënten en collega's. Altijd deskundig, bijzonder gedreven en Geert genoot van het delen van zijn kennis aan iedereen die hier dat van hem wilde leren. Een huisarts pur sang en een voorbeeld voor velen. Ik wens jullie allemaal oprecht heel veel sterkte met het verlies van Geert.

Carien van Nijnatten Star-shl Geplaatst: 08-08-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Geert Symen Eisma

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw