Overlijdensbericht Frits Peelen

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met dit verlies, en veel sterkte voor alle betrokkenen in de komende tijd.

Aggie Schaeps-SpitzGeplaatst: 20-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd,en veel sterkte voor alle betrokkenen voor de komendetijd.

Aggie Schaeps-Spitz Geplaatst: 20-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Wij wensen de familie Peelen heel veel sterkte met dit plotselinge verlies. Hij kwam elk jaar bij ons als er problemen waren met de verwarming en voor het onderhoud daarvan. Nooit tevergeefs een beroep op hem gedaan.

H.HodiamontGeplaatst: 21-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Frits Peelen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw