Overlijdensbericht Frits Mientjes

  • Eindhovens Dagblad
  • Groeiend Best

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Wiesje, toevallig lazen we over het overlijden van Frits. Wij wisten niet beter dan jullie in een bungalow woonden in Eindhoven. Wij wonen al 40 jaar in Schijndel zo dichtbij en toch zo ver weg. We wensen je mooie herinneringen om het verlies een plek te kunnen geven al zal dat haast onmogelijk lijken. Groet Bernard en Helene Suurmeijer. Nargileh tijd.

Bernard en Helene SuurmeijerGeplaatst: 25-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Frits Mientjes

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw