Overlijdensbericht Frits Engbers

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie van Frits, Wij willen jullie allemaal condoleren met het verlies van Frits. Frits draagt voor ons nog altijd mooie herinneringen met zich mee. Het was een markante vrolijke man vol humor en plezier. Veel sterkte wensen wij u allen. Ruth Jansen, Madelief, Bloesem, Willem en Frederik.

Ruth JansenGeplaatst: 19-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van Frits en heel veel sterkte gewenst.

Truus SchultenGeplaatst: 20-05-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Frits Engbers

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw