Overlijdensbericht Friedl (Fred) Göbel

  • Dagblad van het Noorden
  • Roder Journaal

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst. Els & Thea Valk

Thea ValkGeplaatst: 05-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Wij kenden Fred van het bridgen als een kwieke en opgewekte man. Het was altijd leuk om tegen hem en zijn partner Jan te spelen. We schrikken van dit bericht. Heel veel sterkte voor de familie.

Free en Aafien AbbingGeplaatst: 04-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Friedl (Fred) Göbel

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw