Overlijdensbericht Frea (Frederika Johanna) van der Ruyt

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie van der Ruyt, Via dit berichtje condoleer ik u met het overlijden van Frea. Ik las net een memoriam in het Hofweekblad van het bestuur van het Zoutmuseum. Ik wist niet dat Frea is overleden, ik zag haar enkele maanden geleden voor het laatst. We hebben een aantal jaren in dezelfde groep getennist en kwamen elkaar ook regelmatig elders tegen. Ik vond Frea altijd erg aardig, goede herinneringen aan haar blijven. Met vriendelijke groet, Aafke Paar

Aafke Paar-BruningGeplaatst: 20-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Frea (Frederika Johanna) van der Ruyt

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw