Overlijdensbericht Frans Hormes

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Namens c.v. De Blauwkoppen, willen we de familie Hormes heel veel sterkte wensen in deze moeilijk tijd

Henk van HaareGeplaatst: 26-03-2020
Afbeelding bij condoleancebericht

heel veel sterkte.

Henk van HoutGeplaatst: 27-03-2020
Afbeelding bij condoleancebericht

Groot als mens met een nog groter hart. Ik heb altijd met veel plezier met hem mogen werken. Ik zal hem missen. Heel veel sterkte voor Janet en de kinderen en iedereen die hem lief had.

Tobias CremersGeplaatst: 26-03-2020

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Frans Hormes

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw