Overlijdensbericht Frans (Franciscus Jacobus) de Jong

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Mijn partner en ik wensen u allen veel sterkte toe bij dit groot verlies, wij kenden Frans als een altijd goed lachende en altijd vrolijke buurman van mijn (schoon)zus in Hoeven. Nogmaals veel sterkte toegewenst. Groet, Johan en Rob

R. PoleijGeplaatst: 14-03-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Ik wens jullie heel veel sterkte met dit verlies. Ik herinner mij Frans als een hardwerkende, lieve man die bij de Miro werkte.

Miranda Kerstens-Maas (oud-telefoniste Miro)Geplaatst: 11-03-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Frans (Franciscus Jacobus) de Jong

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw