Overlijdensbericht Evert Theodoor Alfonds Buunk

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte toegewenst met het verlies van jullie vader hij heeft stage bij ons gelopen toen we nog in warnsveld woonden ,we zijn toen naar Zeewolde verhuist ,Alfonds heeft ons daar verschillende keren opgezocht .Mijn man Geurt Kets is in 2012 al overleden ,ik heb leuke herinneringen aan hem en ook nog foto''s ook mijn 2 zonen toen nog klein konden het goed met hem vinden .Het was een plezierige stage loper.Hartelijke groeten van Jannie Kets.

jannie jannie ketsGeplaatst: 13-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Evert Theodoor Alfonds Buunk

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw