Overlijdensbericht Erny Embsen-Engbergsen

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma. Ik ben zelf het kleinkind van mijn oma en het is heel erg triest dat het gebeurd is. ik hoop dat ze een mooi leven in de hemel heeft. Groeten Sophie Embsen WE ZULLEN OMA EN DE ANDEREN NOOIT MEER VERGETEN

sophieGeplaatst: 09-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Frank, Danitsja, Lena en Familie. Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder. Ik heb zoveel bewondering voor Frank dat hij bijna elke doordeweekse middagpauze als het kon met zijn moeder ging. Ze zal gemist worden. Heel veel sterkte gewenst, Bert ten Broeke (Collega van Frank en Danitsja).

Bert ten BroekeGeplaatst: 08-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma. Ik wens jullie kracht toe. Mocht er iets tussen hemel en aarde bestaan, hoop ik dat ze over jullie waakt. Sterkte Daniëlle Bakker.

Danielle BakkerGeplaatst: 08-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Erny Embsen-Engbergsen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw