Overlijdensbericht Erik Timotheus Cornelis (Erik) van der Laan

  • Dagblad Zaanstreek

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Hierbij condoleer ik alle dierbaren van Erik met dit grote verlies. 55 jaar geleden had ik Erik in de kleuterklas op de Johannakleuterschool in Wormerveer. Wat een vrolijk sprankelend kind was hij. Later ben ik hem meerdere keren tegengekomen en dan maakten we een praatje o.a over Engeland, maar vooral over voetbal. Wat een gepassioneerd en positief mens is hij geweest. Iemand om altijd trots op te blijven. Erik heeft mij gekend als Juf Anneke of Juf Stevens. In de Wormerveer Weleer van oktober 2021 staat een foto van het klasje op de Johannakleuterschool waar broer(tje) Etienne opstaat. Ik wens U goeds.

Anna Stevens-FransenGeplaatst: 22-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Erik Timotheus Cornelis (Erik) van der Laan

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw