Overlijdensbericht Engelhard (Henk) Albronda

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Hilja en verdere familie, Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, schoonvader en opa. Veel kracht en sterkte gewenst om dit een plek te geven in jullie levens. Ik heb mijn vader in oktober 2019 verloren en mijn moeder afgelopen juni. We zijn nu wees. Warme groet, Aafien (oud klasgenoot van Hilja op de Th. Lanceeschool).

Aafien Abbing-KlootsemaGeplaatst: 22-11-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Engelhard (Henk) Albronda

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw