Overlijdensbericht Els Schuth-Roelfsema

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Dag Chris en Hessel, Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder. Mijn herinnering aan haar was hartelijk en spontaan. Ik wens jullie veel sterkte met het verlies van haar. Hartelijke groet, Rene

Rene LammertsGeplaatst: 10-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve kinderen Schuth Bij deze wil ik jullie allemaal van harte condoleren met het verlies van jullie Moeder. Ik heb haar gekend als een hele lieve vrouw, ze was de achternicht van mijn man Onno Onnes die jammer genoeg vorig jaar ook is overleden, We hadden altijd een goed contact en hebben elkaar regelmatig ontmoet. Jullie zullen haar zeker missen maar als je veel aan haar denkt, dan blijft ze altijd bij je. Ik hoop dat jullie toch kracht vinden in deze moeilijke tijd. Heel veel sterkte toegewenst, Met de hartelijke groeten van Anne Marie Onnes Ook van mijn kinderen. Janke Hendrik Jan en Rudolf.

Annemarie OnnesGeplaatst: 10-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Wij hebben hele fijne herinneringen aan Els. Gecondoleerd met dit verlies. Mellie en Max de Rooij.

M.de Rooij en M.de Rooij BootsmaGeplaatst: 11-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Chris, Hessel en verdere familie Schuth, mede namens mijn moeder ons medeleven met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Het had altijd iets ontroerends als Chris met haar langsreed en op de hoek stopte, zodat de oude moeders even naar elkaar konden zwaaien. Veel sterkte gewenst!

Han WarmelinkGeplaatst: 11-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Els Schuth-Roelfsema

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw