Overlijdensbericht Elly Machielse-Jochems

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Machielse-Jochems, gecondoleerd met het grote verlies van echtgenote, moeder, schoonmoeder en oma. Wij wensen jullie voor nu en de komende tijd heel veel sterkte. Jac en Mien Broos Pellis Van Effenlaan 3E Roosendaal 4707JG

Jac en Mien Broos PellisGeplaatst: 06-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Machielse, Heel veel sterkte in deze dagen, hopelijk wordt het een mooi en warm afscheid. Ik denk met heel veel respect en bewondering aan de zorg die met name Toon gegeven heeft aan Elly. Wat zal er een leegte zijn nu dit allemaal wegvalt. Dat er troost mag zijn, veel vrienden en veel mooie herinneringen.

Wout van den BroekGeplaatst: 05-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het overlijden van Elly. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Ad en Ine SpeekGeplaatst: 05-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Machielsen - Jochems, Toon, kinderen, aangetrouwden en kleinkinderen, Na een leven van zorg hebben jullie afscheid moeten nemen van Elly, je vrouw, jullie moeder schoonmoeder en oma. Gecondoleerd met dit zware verlies voor nu en de komende tijd. Heel veel sterkte gewenst. Jac en Mariëtte Doggen, 28 oktoberstraat 1b 4724 HA Wouw.

Jac en Mariëtte DoggenGeplaatst: 04-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Elly Machielse-Jochems

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw