Overlijdensbericht Ella Kole-van Zweden

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ontzettend veel sterkte gewenst met dit grote verlies. Hopelijk kunnen alle mooie en liefdevolle herinneringen wat troost brengen …

Jolanda de Munck - KorstanjeGeplaatst: 07-06-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie, ik wens jullie heel veel sterkte. Wat een gemis moet dit zijn voor jullie. Wilma Weststrate Gouda

Wilma WeststrateGeplaatst: 07-06-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Gecondoleerd met dit verlies en veel sterkte toegewenst. Vroeger als zaterdaghulp met haar gewerkt bij van Opdorp Middelburg. Ik heb goede en fijne herinneringen aan haar!

LianneGeplaatst: 09-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ella Kole-van Zweden

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw