Overlijdensbericht Dré Schriever

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Via via heb ik van het overlijden van Dré vernomen. Het blijft een shock als leeftijdgenoten er opeens niet meer zijn. Ik heb met Dré samengewerkt bij de dagcentra van Stichting Zuid-Veluwezoom. In de jaren '90 bij de De Wissel te Ede en later bij Toermalijn aan de Schoolstraat te Bennekom. Dré was als begeleider enorm betrokken en appelleerde in zijn werk vooral aan de talenten van mensen met een verstandelijke beperking. Bene est! Rust zacht! Corrie

Corrie van den HoekGeplaatst: 28-08-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Dré Schriever

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw