Overlijdensbericht Douwe Stekelenburg

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Douwe,<br><br> IK ben gisteren teruggekomen na een lang verblijf in buitenland en krijg vandaag dit verschrikkelijke te horen. <br> Ik ben er echt kapot van. Ik wens jouw familie, vriendin en mensen die van jou houden veel sterkte.<br> Rust in vrede.

SamirGeplaatst: 17-08-2007

Ik wens de familie veel sterkte toe met het verlies van Douwe... <br> <br> "Wanneer je ouders overlijden, verlies je een stuk van je verleden. <br> Wanneer je partner overlijdt, verlies je je greep om het heden. En wanneer je kind overlijdt, verlies je het zicht op de toekomst".<br> <br> Geschreven door : Judith van Praag/ Eens een moeder altijd een moeder.

FrencyGeplaatst: 31-07-2007

No Words to Say. Goodbye

MystarGeplaatst: 31-07-2007

Hoop dat je de rust hebt gevonden Douwe die je verdiende. <br> Rust zacht en familie veel sterkte.

CeesGeplaatst: 31-07-2007

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Douwe Stekelenburg

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw