Overlijdensbericht Dirk Minne Anthonius Bosma

  • Franeker Courant
  • Leeuwarder Courant
  • Bolswards Nieuwsblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Bert, Jelle, Loes en alle anderen. Jullie vader heeft een gezegende leeftijd bereikt en jullie mogen best trots zijn op zo'n vader. Toch kun je hem nooit missen. Hij krijgt nu een mooi plekje bij zijn geliefde Lien, jullie moeder. Ik heb ze beide zo goed gekend. Van harte gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst. Jullie oude meester van de St. Antoniusschool van Bolsward.

Merlin W.NotaGeplaatst: 08-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader. Vriendelijke groet Boudien en Klaas Visser

BoudienGeplaatst: 09-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Dirk Minne Anthonius Bosma

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw