Overlijdensbericht Degenhard Edmund Levin Maria Josef Hubert baron de Loë

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie, Van harte gecondoleerd bij het afscheid van jullie goede vader: hij was een groot en aandachtig man, die een warm gevoel in ieders herinnering zal behouden. Marjan, Franka, Kevin en Emmy hebben met veel liefde voor hem gezorgd, ze zullen hem nooit vergeten! Elena Della Riccia en Mariel Carré / Pallium Portam

Pallium Portam Geplaatst: 14-08-2020

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Degenhard Edmund Levin Maria Josef Hubert baron de Loë

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw