Overlijdensbericht Cornelis (Kees) Post

  • Leeuwarder Courant
  • Friesch Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Dag Janke en kinderen, Wij willen jullie condoleren met het overlijden van Kees en jullie vader. Toen wij in Tilburg woonden hadden wij een fijn contact, bij de geboorte van onze Tjitske, alweer 42 jaar geleden, en onze kerk. Wij wensen jullie veel sterkte, Hartelijke groeten, Douwe en Hannie, Leeuwarden

Douwe en Hannie de vriesGeplaatst: 08-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Dag Janke, vanmorgen schrok ik op van het bericht dat je man Kees is overleden. Ik heb nog goede herinneringen aan mijn tijd in Brabant, zijn vrolijke gezicht zal me altijd bij blijven. Ik wens je veel sterkte en hoop dat je samen met jullie kinderen deze zware tijd kunt doorkomen. Het pontveer zal hem missen! Veel liefs, Afke Albada, Dongjum.

Afke AlbadaGeplaatst: 12-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Janke, kinderen en kleinkinderen. Heel veel sterkte met het verlies van Kees. Ook namens de VOZT heel veel sterkte, met dit verlies. Gerard en Trijntje Slotboom-Jongbloed

Gerard SlotboomGeplaatst: 15-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Ik wil jullie condoleren met het verlies van Kees, heb nog goede herinneringen van onze jeugdjaren in Oudebildtzijl, Kees zat bij mij inde klas.ik wens jullie veel kracht en sterkte toe in de tijd die voor jullie ligt, Mijn Johannes is ook op 5 mei overleden dat is nu 20 jaar geleden.
Geplaatst: 15-05-2021

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw