Overlijdensbericht Cornelia (Corry) Bosma-van der Meer

  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Corry...........Wat was je een fantastische collega, altijd vrolijk en belangstellend. Jouw overlijden ben ik erg van geschrokken. Op dit moment ben je in mijn gedachten. Ik wens Piet en de verdere familie heel veel sterkte toe.

Hanny Westerhof-van der SteenGeplaatst: 02-03-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Corry... Veel te vroeg. Veel sterkte gewenst voor al haar dierbaren in deze verdrietige periode. Renny Steinfort, ex collega Belastingdienst.

Renny SteinfortGeplaatst: 02-03-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Cornelia (Corry) Bosma-van der Meer

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw