Overlijdensbericht Cornelia Catharina Theodora (Corrie) Snoeren

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Corrie, wat was je een kanjer. Je hebt zo gevochten , maar het toch nog sneller verloren als dat je hoopte. Nog bedankt voor je kaartje uit Banneux. februari en Maart dit jaar zijn zijn we samen nog 2 keer wezen lunchen bij de Rooi Panne in Breda. Je had er enorm van genoten. Corrie , ik ga je missen. Liefs Ans.

Ans KopsGeplaatst: 28-09-2014
Afbeelding bij condoleancebericht

Corrie, Wat was je blij dat ik je mee genomen heb naar Banneux,er ging een wereld voor je open, helaas heeft het niet zo mogen zijn om volgend jaar weer te gaan,maar ik zal altijd aan je blijven denken en een kaars aan steken voor je in Banneux. We zullen je Donderdags smorgens missen in de kerk. Bedankt voor je vriendschap. Peter van der Made.

Peter van der MadeGeplaatst: 29-09-2014

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Cornelia Catharina Theodora (Corrie) Snoeren

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw