Overlijdensbericht Cor van Hooren

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Innige deelneming aan zijn Maatje en de ganse Familie. Wij kenden Cor als een altijd goed gezinde en vrolijke man. Hij was een voorbeeld voor iedereen. Het ga je goed Cor en tot ziens!

Alain & Marleen GREGOIR-DAMSGeplaatst: 14-12-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Cor van Hooren

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Hier is het voor ons allemaal begonnen... Aug/1975 op Camping Bahia in Algeciras te Spanje.
Alain GREGOIR Geplaatst: 15-12-2021

Hier is het voor ons allemaal begonnen... Aug/1975 op Camping Bahia in Algeciras te Spanje.

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw