Overlijdensbericht Cijntje Jacobs

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie Jacobs, Wat een schok om op Bonaire te lezen wat Cijntje is overkomen. Ik wens jullie en alle familie en kennissen veel sterkte met dit verlies en ik vind het jammer dat ik niet zelf aanwezig ben in Eersel. Nogmaals heel veel sterkte en wijsheid gewenst. Marijke

Marijke KuysGeplaatst: 27-02-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Wat een verdrietig bericht heeft ons bij het Ronald McDonald Kinderfonds bereikt. Het moeten missen van een dochter en zus op zo'n jonge leeftijd. Dat slaat een wond die moeilijk heelt. Graag zouden wij in contact willen komen met de familie van Cijntje Jacobs. Wij kunnen nergens achter contactgegevens komen. Wellicht wil iemand ons benaderen bij het Ronald McDonald Kinderfonds te Amersfoort. Warme groeten en veel sterkte bij dit wrede verlies.

Ronald McDonald KinderfondsGeplaatst: 20-03-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Cijntje Jacobs

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw