Overlijdensbericht Christiaan Saraber

  • Dagblad van het Noorden
  • Coevorden Huis aan Huis
  • Emmen Nu

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

50 jaar geleden werden wij buren aan de Gerard Doustraat te Assen. Wij denken nog met heel veel plezier terug aan die tijd waarbij Christiaan een hele stimulerende rol vervulde. De etentjes, schaakpartijen en feestjes buiten en zijn zorg voor buurman Leo. Na de geboorte van jullie dochter Monique en onze Danielle gingen we ieder onze eigen weg. Het is naar te lezen dat Christiaan zo jong al is overleden. We wensen jullie alle sterkte de komende tijd. Anne en Coby.

Anne en Coby Westerhof-Palmbergen Geplaatst: 03-06-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Christiaan was mijn collega, en wat een mooie beschrijving van hem in dit bericht. Anneke: ik hield van hem, in al zijn onvolmaaktheid, maar puur dat was hij, met een super goed en groot hart. Sterkte met dit verlies, Jacqueline.

Jacqueline de RondGeplaatst: 03-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Christiaan Saraber

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw