Overlijdensbericht Christa Beenhakkers-van Burk

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Jeroen & Janneke, Xander en José en kleinkinderen, Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)moeder en jullie oma. Wij wensen jullie veel sterkte toe de komende tijd om dit verlies een plek te geven. Dat de vele mooie herinneringen jullie hierbij veel kracht mogen geven. Hartelijke groet, Inge Biemans en Maarten de Kroon

Inge Biemans en Maarten de KroonGeplaatst: 17-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Christa Beenhakkers-van Burk

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw