Overlijdensbericht Cees Steevens

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Lies en kinderen, Wij zijn erg geschrokken van het overlijdensbericht van Cees. Helaas kunnen we vrijdag niet aanwezig zijn omdat wij in Italië zijn. Onze buurvrouw stuurde het bericht door. Heel veel sterkte allemaal, wij nemen bij thuiskomst contact met je op. Lieve groet, Cees en Lia Schoutens.

Cees en Lia SchoutensGeplaatst: 13-06-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Lies en kinderen mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Cees. Veel sterkte voor alle betrokkenen.

Johan KaanGeplaatst: 14-06-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Lies en kinderen. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Groetjes Cobie van Oevelen

Cobie van OevelenGeplaatst: 15-06-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Ik schrok bij het bericht van het plotse overlijden van Cees. Wat zullen de Poolse gezinnen, die door Cees en zijn stichting werden gesteund, hem missen. Ik wens zijn naasten sterkte met dit verlies. Ik vond het een eer Cees gekend te hebben.

Gerard NijpelsGeplaatst: 30-07-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Cees Steevens

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw