Overlijdensbericht Catharinus (Inus) van der Molen

  • Leeuwarder Courant
  • Heerenveense Courant
  • Jouster Courant Zuid Friesland

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Met heel veel plezier hebben mijn dochter en ik samengewerkt om de dorpskrant De Baerch met andere mensen in elkaar gezet. Het was altijd reuze gezellig deze uurtjes als redactie (mijn dochter en ik). Nog heel erg bedankt daarvoor Inus van der Molen.

Dieuwke Roelevink-FeenstraGeplaatst: 05-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Catharinus (Inus) van der Molen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw