Overlijdensbericht Catharina Johanna Cornelia (Toos) Withagen - Bartels

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Cees - Carla - Lianne - Mariëlle en Vincent. Gecondoleerd met het overlijden van jullie Mama.We wensen jullie veel sterkte met dit verlies. Jullie Mama is altijd mijn buurvrouw Withagen gebleven waar ik mooie herinneringen aan heb. We zouden altijd nog eens bij haar op visite gaan en telefonisch kontakt daarover gehad. Helaas kan dit nu niet meer. Hartelijke groet aan jullie van je oude buurjongen uit Dinteloord. Anton Bogaarts En Marijke Bogaarts - Bellemakers

Anton BogaartsGeplaatst: 24-04-2010

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Catharina Johanna Cornelia (Toos) Withagen - Bartels

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw