Overlijdensbericht Carla Wiersma - Roeffen

  • De Maas en Waalkanter
  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Dag Meindert, dat was schrikken toen wij het hoorden. We wensen jou en je familie heel veel sterkte en kracht. Angelien en Roel Steenhuis, Altforst

Roel en Angelien SteenhuisGeplaatst: 16-04-2015
Afbeelding bij condoleancebericht

Meindert en kinderen Veel sterkte de komende tijd. Wim Backer

Wim BackerGeplaatst: 18-04-2015

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Carla Wiersma - Roeffen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw