Overlijdensbericht Carel Frederik August Hendrik (Henk) de Boer

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Helma, beste allemaal, Ik wens jullie veel kracht om dit verlies te verwerken. Ik hoop dat het overlijden van Henk een plekje zal krijgen. Koester de mooie herinneringen, dikke kus X

Jeannette ter HorstGeplaatst: 07-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Helma, Van harte gecondoleerd met het verlies van Henk. We wensen je heel veel sterkte. Veel liefs, Denken Noor

Renk en Noor van der DeenGeplaatst: 04-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Carel Frederik August Hendrik (Henk) de Boer

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw