Overlijdensbericht Bertrand (Bert) van Campen

  • Leeuwarder Courant
  • Friesch Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Hierbij willen wij de familie condoleren met het overlijden van Bert van Campen. Wij herinneren Bert als een humoristische en zeer deskundige kooiker die veel van de geschiedenis wist en boekten graag ieder jaar, als we met vakantie op Ameland zijn, een excursie in de eendenkooi; dit doen we al 13 jaar. We zullen zijn rondleidingen erg missen. We wensen de familie heel veel sterkte de komende periode.

Wim en Piet DomburgGeplaatst: 02-03-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Bertrand (Bert) van Campen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw