Overlijdensbericht Bert (Berend) Kruse

  • Dagblad van het Noorden
  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Geachte familie van Bert, Via Jan Folkers heb ik vernomen dat Bert plotseling is overleden. Wat een schrik en verdriet voor jullie. Wij kenden elkaar uit de Hunze - periode, waarin we in een hechte vriendengroep veel contact met elkaar hadden. Ooit heeft Bert me nog eens meegenomen naar het Aegirbal, in gala met diner en feest. Onvergetelijk, zeker voor een Hunze,- meisje, dat niets op had met Aegir. Ik herinner me Bert als een zachte vriendelijke jongen en ik wens jullie, zijn familie, zijn ouders, alle sterkte met dit zo pijnlijke verlies. Pauline Gombert Kruisweg 11 9919BA Loppersum

Pauline GombertGeplaatst: 25-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Bert (Berend) Kruse

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw