Overlijdensbericht Bernardina (Bettie) Nijholt-de Vries

  • Sneeker Nieuwsblad
  • Leeuwarder Courant
  • Bolswards Nieuwsblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

So sorry te horen van Bettie haar overlijden. Herman en ik hebben fijne herinneringen aan Bettie en Rienk. Vaak hebben we hen in Bolsward bezocht en met koffie gedronken.al wonen we in Australië, Bolsward en de familie vergeten we nooit. Sterkte in deze moeilijke tijd. Siepie Langenberg-Laagland

Fam. Langenberg australiaGeplaatst: 12-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Bernardina (Bettie) Nijholt-de Vries

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw