Overlijdensbericht Bep (Huberta Cornelia Maria) Huijben

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

BEP IS NIET MEER, ,WOORDEN KAN IK HIERVOOR NIET VINDEN,HET GEMIS TESTEMEER, WAT IS HET DANSEN ZONDER BEP, ZO GOED, ZO LIEF,ZO BETROKKEN BIJ ONS ALLE, HEEL VEEL STERKTE GEWENST BIJ HET GEMIS VAN BEP ,MOEDER ,OMA, EN FAMILIE. JOKE ; VAN DANSGROEP OP WOENSDAGMORGEN BOZ

joke de leeuwGeplaatst: 30-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie, zo geschrokken van dit vreselijk nieuws. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte met dit grote verlies. Jenny (dansen dinsdagmiddag)

Jenny bakx Geplaatst: 30-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Wim, kinderen en kleinkinderen. Gecondoleerd met het plotseling overlijden van jullie lieve vrouw en mama Bep. Wij wensen jullie heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.

Lenie en Adrie van den EndenGeplaatst: 01-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Bep (Huberta Cornelia Maria) Huijben

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw