Overlijdensbericht Bella van Opstal - Lucchesi

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Mijn lieve mama is ineens van ons weggerukt.

Isabellavan der MeerenGeplaatst: 08-04-2015
Afbeelding bij condoleancebericht

Mijn lieve oma.

DominiqueGeplaatst: 08-04-2015
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Familie, Van harte gecondoleerd met dit grote verlies. We zijn ontzettend geschrokken toen we dit bericht lazen. We hebben prachtige herinneringen aan haar, ze was een heerlijk mens en die herinneringen zullen we blijven koesteren. Voor jullie allemaal heel veel sterkte en het allerbeste voor de toekomst gewenst. Liefs Frank en Karin Koek.

Karin KoekGeplaatst: 08-04-2015
Afbeelding bij condoleancebericht

Veel sterkte & moed.... Rosario, kitty & kids.

MarangoloGeplaatst: 08-04-2015

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Bella van Opstal - Lucchesi

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw